Over

In 2015 heeft Linda van Vemde Adzaco opgericht. Nadat zij ervaring en kennis opgedaan had in het voeren van een administratie en personeelszaken bij verschillende MKB-bedrijven, was zij op zoek naar een manier om met deze kennis bedrijven en particulieren te helpen. ‘Met Adzaco is het voor mij mogelijk om advies op maat te geven en daarmee de best mogelijke service te bieden.'

In 2018 heeft Adzaco zich uitgebreid en is Anne van Vemde als partner in het bedrijf gekomen. Anne van Vemde heeft ervaring en kennis opgedaan met online marketing en hierdoor een goede aanvulling voor het bedrijf.

Adzaco werkt met het boekhoudprogramma Twinfield. Twinfield is een leverancier van online boekhoudsoftware waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. De online boekhouding is altijd en overal voor de accountant en ondernemer toegankelijk en goed beveiligd. De kernwaarden eenvoud, slim, veilig en verbonden zorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken.