Zo zit dat: de kennis van Adzaco, beschikbaar voor iedereen

Adzaco heeft als visie dat een goede financiële basis cruciaal is voor het succes van je onderneming. Het woord ‘onderneming’ mag je hier breed opvatten: het geldt evengoed voor een creatieve freelancer als voor het runnen van een goedlopende internetwinkel. Het geldt zowel voor de gedreven mkb’er, voor de bedrijfsvoering van een multinational als voor het dagelijks leven. Die goede financiële basis begint met kennis. Kennis hebben wij in huis, en delen we graag met je. Daarom schrijven we regelmatig inhoudelijke artikelen onder de noemer Cases. Zo zit dat, dus.

WAAROVER LEES JE IN 'BLIJF BIJ'

Nieuws over belastingen, heffingen en toeslagen; trends in de financiële sector en evengoed andere actuele en universele thema’s als persoonlijke ontwikkeling en het vinden van betrouwbare informatie, het komt aan bod in Blijf bij. 

WAAROVER GAAT 'UIT DE PRAKTIJK'

Daarnaast publiceert Adzaco blogs over zaken die we als financieel adviseur op meerdere plekken tegenkomen, en waarschijnlijk herkenbaar zijn binnen jouw organisatie, onderneming of persoonlijke situatie.