Adzaco voor zzp en MKB

Jij de onderneming, wij de administratie: samen zorgen we voor het succes van jouw bedrijf

Als je een eigen bedrijf start heb je een hoop ballen in de lucht te houden. Naast het uitvoeren van jouw idee komt er een hoop bij kijken: netwerken, huisvesting, marketing, boekhouding... Zeker als je wat groter wordt en je personeel in dienst krijgt, kun je daar een flinke kluif aan hebben.

 

Wil je weer tijd overhouden om te doen wat jij leuk vindt? Besteed je administratie uit aan Adzaco! Wij zorgen voor real time boekhoudkundig overzicht en een heldere jaarrekening. We regelen jouw inkoop- en verkoopfacturatie, de bankverwerking, kasverwerking en de btw-aangifte. Naast de omzetbelasting kunnen we natuurlijk ook ondersteunen bij andere belastingen en de toepassing van fiscale regelingen. We maken de balans op en zorgen voor een goede analyse van jouw geldzaken. Of wil je eens sparren over de financiële haalbaarheid van jouw groeiplannen? Adzaco adviseert je met procesverbeteringen en prognoses.

 

Bij Adzaco hebben we ruimschoots ervaring binnen de meest uiteenlopende sectoren: energiebedrijven, kinderopvang, retail; noem maar op. Die afwisseling spreekt ons aan, en jij hebt er rechtstreeks profijt van - zo brengen we immers de best practices van andere ondernemers mee.

 

Adzaco kan je ook volledig ontzorgen door de salarisadministratie voor je uit te voeren.