Adzaco interim

Zet een ervaren interimmer op jouw financiële vraagstuk

Het inzetten van een interim-professional geeft je drie grote voordelen: het bespaart je tijd, je haalt iemand in huis die met een frisse blik naar de organisatie kijkt, en je haalt een bak nieuwe kennis en ervaring binnen.

 

Naast kennis en ervaring is de organisatiesensitiviteit van een interimmer van onderscheidend belang. Je zoekt immers iemand die jouw bedrijfssituatie en -cultuur goed aanvoelt, kan schakelen met verschillende soorten mensen en vervolgens doorpakt. Daarom ga je naar Adzaco.

 

Business control

Zijn de activiteiten van jouw organisatie winstgevend genoeg? Waar wil jij inzicht in krijgen? Kom maar op met je case! Adzaco analyseert jouw financiële rapportages: wat kan beter, wat kan anders, waarom gebeurt dit, waarom gebeurt dat niet. We zijn als interim business controller de ervaren sparring partner voor de financiële afdeling, de CFO en het MT. 

 

Financial control

Ah, fijn: alle data inzichtelijk! Jaarcijfers, maandcijfers, kwartaalrapportages, het financieel jaaroverzicht; Adzaco presenteert ze je op een manier waarop je kunt voortbouwen. Met een interim financieel controller kun je rekenen op een gedegen begroting, slimme budgetteringen en betrouwbare prognoses.

 

Administratie

Een interim administratief medewerker die zich stort op de verwerking van financiële gegevens? Bij Adzaco staan we klaar om jouw cijfers te verwerken.