Adzaco? Dat zijn wij!

Samen de financiële horizon verbreden

Leuk om kennis te maken! Wij zijn Adzaco: Linda van Vemde en Anne van Vemde. Linda richtte Adzaco op in 2015, uit pure nieuwsgierigheid en de wens om haar kennis en werkervaring breder in te zetten.

 

We hebben natuurlijk ieder ons eigen karakter, maar drie gedeelde kernkwaliteiten zijn ons analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en de drive om anderen verder te helpen. We vinden het gewoon ontzettend leuk om bij een ‘nieuw’ bedrijf binnen te stappen, nieuwe mensen te leren kennen, in de data te duiken, te luisteren, verbanden te zien en die te koppelen aan werkbare oplossingen waar jij wat aan hebt.

 

Ondernemen met Adzaco, vanuit het hart van het land

Adzaco is geworteld in Wijk bij Duurstede. De betrokkenheid bij lokale ondernemers vinden we belangrijk. Zo laten we samen de Wijkse economie floreren. Evengoed ontzorgen wij met liefde opdrachtgevers in de hele regio: Utrecht, Amersfoort, Zeist en Houten.

We zetten onze ervaring ook in bij (grotere) bedrijven door heel Nederland. Dat is het voordeel van de centrale ligging van onze vestigingsplaats. Voor een interim-opdracht zijn we snel bij je.

 

Zo zijn we van alle markten thuis. Met onze financiële kennis en ervaring verbreden we vervolgens ook jouw horizon.